A Twist egyik legjobb alkalmazása a beltéri mély tisztítás. A bőrüléseken is alkalmazható. A gőz fertőtleníti és frissíti egyúttal eltávolítja a foltokat és a nikotin kellemetlen szagát, akár vegyszerek használata nélkül. A nedves és száraz vákuummal kombinát gőztisztító, optimális a belső, beltéri tisztításra, foltok és a makacs lerakodások feloszlatására, amelyek azonnal felszívódnak.

Ózongenerátoros tisztítás

Az egészséges friss levegő mindenki számára fontos, ezért ajánljuk, leendő ügyfeleinknek, ezt a fajta megbízható, hatékony és 100% környezetbarát eljárást. Az ózon erejével fertőtleníti és szagtalanítja az autó klímarendszerét és az utasterét.

Az ózon gáz halmazállapotú a teljes autóklímát és a szellőzőrendszert átjárja, még a legeldugottabb részeket is. 99,9 %-os hatékonysággal pusztítja el a kórokozókat,penészgombákat, baktériumokat és szünteti meg a kellemtelen szagokat (dohányfüst stb.) A kárpitba beivódott makacs szagok eltüntetése sem okoz többé gondot, az ózon lebontja azokat a molekulákat, amelyek mindezért felelősek.

A környezetbarát kezelés kb. 30 percet vesz igénybe. Az ózon generátor az eljárás végén az ózont visszaalakítja oxigénné.