A szárazgőztisztítás megoldást jelent a vízmegtakarításban és a környezetbarát gőzös kézi autómosásban. A telített száraz gőzt bojler segítségével érjük el, amelyet 140 és 185°C közötti hőmérsékleten, 6 és 10 bar nyomás között működtetünk. A Twist Eco Car Wash gőzfejlesztő csupán két liter vizet használ fel járművenként szennyvíz kibocsátása nélkül.

Összesen két lépésben tisztítja és teszi ragyogová a karosszériát: a gőz biztonságos hőfokon történő felpermetezéssel és a mikroszálas kendővel történő törléssel, az olasz FRA-BER Innovatív és Eco friendly termékcsaláddal együtt dolgozva.

Könnyedén tisztítja az ablakokat és más kényes felületeket, fényessé és zsírmentessé teszi a felületeket és a nehezen elérhető helyeket. A gőz nem karcolja a festést, a motorteret is újjá varázsolja és eltávolítja még a durva szennyeződéseket is.

A Twist könnyedén behatol az ajtók keretihez, amelyek más módszerekkel nehezen tisztíthatóak az alkatrészek cseréje nélkül, anélkül, hogy a munkát lelassítaná vagy túlpermetezés nélkül. Nincs hatékonyabb módszer a tömítésekben az évek során összegyűlt szennyeződés eltávolítására, így téve autóját vadonatújjá.